1.13.2002

Slave4u
Vorige week hebben we het gemist, dus vanavond zagen we voor het eerst Poelmo, slaaf van het zuiden. De verwachtingen waren hooggespannen, dit zou een programma worden van het kaliber Van Kooten en De Bie, Theo en Thea, Rembo & Rembo, Jiskefet en Daar Vliegende Panters....

En?

Het viel zwaar tegen.

Een glimlach. Af en toe. Meer niet.

Jammer.
Shit
Newsranger.com is no longer a free service. Due to the recent downturn in advertising spending, newsranger is forced to begin charging for its service(...) Our trial period costs just $2.95 for 5 days. If you don't like the service, just cancel anytime before the 5 day period expires. If you choose to remain a member, the monthly fee of just $4.95 will be charged to your credit card.
Minderingen in het beenstuk van de kous pas op de helft beginnen met minderen.

Sokken breien wordt door een grote groep breimachine-breisters erg veel gedaan. Sokken breien is heel makkelijk, u heeft het zo onder de knie.

Vraagt heer Nimo zich af: zou dat laatste nou bedoeld zijn als woordspeling, of toch niet?
Plastic fantastic
Mijnkopthee heeft een scoop, namelijk de naaktfoto's van Kelly uit Big Brudder. Arme Kelly, het ziet er niet uit. Wat zou Frank van Klaveren er van vinden?
Jeronimo
Wat skree Jeronimo
wanneer hy uit ‘n vliegtuig spring?
Is daar nog ‘n woord vir sinoniem?

As blinde mense sonbril dra,
Kamakazi Pilots helmets vra
mag mens hul skiet in toerisme seisoen?

Chorus :
Sal jy ‘n waiver teken
elke keer as ek iets moet doen?
Kan jy ooit geld met passion versoen?
Maandag’s ‘n kak manier
om ‘n sewende van my tyd te bestee
Hoeveel koffie is te veel?

(vervolg)
In het land der blinden...
Anouk wint de Popprijs 2001. Raar hoe zij, ondanks het feit dat ze al vele maanden verdwenen is van radio en tv (het laatste nieuws was dat ze zwanger is) nog steeds allerlei prijzen wint. Het is Anouk gegund, maar Jeronimo vraagt zich af of er geen andere bands meer zijn. Heeft Anouk in een jaar afwezigheid de grootste bijdrage aan de Nederlandse popmuziek geleverd? Of zou het juist hatelijk bedoeld zijn?

1.12.2002

Carwash
De deze week verworven bedrijfslimousine van Jeronimo moet natuurlijk wel blijven glimmen. Jeronimo ging op zoek naar een wasstraat. De instructies (van heer Nimo zelf) luidden eigenlijk: zoek zo een doe-het-zelf wasserette, waar je wat muntjes ingooit voor het gebruik van hogedrukreiniger en daarna een spuit met hotwax.

Aangezien een dergelijke wasserette niet 1-2-3 gevonden werd (weet iemand een goeie in R'dam?) sloot Jeronimo maar aan bij de rij voor een automatische wasstraat bij de Total. Na lang wachten werd de limo vol verwachting naar binnen gereden. Het mocht allemaal best wat kosten, dus werd gekozen voor het volledige programma. Het voorsoppen werd uitgevoerd door een bijklussende scholier. Jeronimo zette het raam op een kiertje open en schoof de jongen met een gul gebaar een fooitje toe. Kan zo'n jongen best gebruiken en misschien dat hij dan extra z'n best doet.

Ja hoor, daar schoof de limo al automatisch naar binnen. De grote borstels deden hun werk. Maar hopen dat er niet te veel zand tussen zat, want dat geeft maar krassen. Er werd flink gesopt. Daarna door de droger. Eenmaal buiten werd het resultaat bekeken. EN DAT VIEL FLINK TEGEN! De limo was dof en er zaten nog steeds grote opgedraagde watervlekken op de machtige motorkap. Napoetsen met een doek mocht maar weinig baten. Conclusie: automatische wasstraten zijn KUT en weggegooid geld. Dat doet Jeronimo nooit, maar dan ook nooit meer.
Ilse: slet?
Via Nedstat kwamen we erachter dat één bezoeker deez' weblog bezocht via Ilse. Hij zocht het woordje "slet". Met gepaste trots melden wij dat Jeronimo bij die zoekactie met stip binnenkwam op nummer 108, vlak achter "anal.sexpool.nl - zoiets als carpoolen maar dan anders". Op 104 staat "De befkoning - de geile likkebaard presenteerd (sic) zijn sexshop".
Nieuw? 2
Bijna iedereen is nieuw op Lubacov's lubalinks, behalve Jeronimo.
Als het aan de kat lag...
Belangrijke mededeling: Op de site Exploring Els is een interessante cultuurhistorische discussie gaande over onder anderen Albert Mol, Lous Haasdijk, Bob Bouma en Mar10e Bijl.
Internet
Eén van de meest gehate zinnetjes van het internet: This site is under construction. Mijnheer Nimo wil de pas aangeschafte representatieve company car weer laten glimmen en ging op zoek naar informatie. Een bedrijf adverteert met deze pagina, en dan blijken de links niet te werken. "Rot dan van het web af met je kolerezooi!" aldus een geïrriteerde heer Nimo.

1.11.2002

Muzikale begeleiding: Fokje Haasdijk

Popsicle
Mijnheer Nimo's favoriete radiohit van dit moment: Popsicle van de Starlight Mints. Tevens genomineerd voor de categorie Leukste Videoclip (hier te bekijken) . Het album The Dream That Stuff Was Made Of is al bijna anderhalf jaar geleden uitgebracht, maar ze schijnen nu pas door te breken in Europa.
Leef met vlag en wimpel
Heer Bie is aan het verbouwen en de winkel is dicht tot 1 februari. In de tussentijd moeten we het doen met de simpelsite.
Donde Estan Los Ladrones
Voor Jeronimo, kenner van Spaanstalige pop en rock, was deze ster al lang bekend. Nu staat ze echter op het punt van doorbreken voor het grote (Noord-Amerikaanse en West-Europese) publiek: Shakira.

Jeronimo’s Stelling Van De Dag:


Uit: Jennifer Lopez
In: Shakira

1.10.2002

Kaas
Soms is het maar goed dat het internet (nog) geen geur doorgeeft...

Bekijk ook eens de fotocollectie onder aan deze pagina.

1.09.2002

Who the fock is Jeronimo?

1.08.2002

Dierenvriend
Je kunt maar beter geen ruzie met hem krijgen:
Paultje: Als kind was ik al helemaal gek van wapens. Niet alleen omdat je ermee kunt schieten, maar ook om de techniek en de vormgeving.

In wapens handelt Paul eigenlijk niet meer (misschien dat er af en toe nog een gaswapentje tussendoor glipt), maar daar is andere waar voor in de plaats gekomen: échte valse kunst, kaviaar, zonnebrillen en vooral horloges. Veel van zijn ingekochte waar gaat echter naar anderen. (...) Paultje: Ik ben net Sinterklaas. Als ik zie dat een meid geen horloge om d'r pols heeft of een hele goedkope, terwijl ze met een vent is die zelf een Rolex met diamanten om heeft, dan geef ik haar iets knappers. Een Gucci, een leuke Calvin Klein of een fijne Rolex.


Attenooie!
Nieuw?
Jeronimo nieuw? Of toch niet?

Frank: "Beter je huiswerk doen voordat je over scheten in het BB huis begint."
P.S.
Nog één ding: Slaatje is een TOPSITE!

Frank: "verdiep je eens wat in de geschiedenis dan begrijp je misschien mijn reacties beter"
Frank van Klaveren
Is dat niet die ene, die neanderthaler die zelf in Big Brudder gezeten heeft? Dat toontje, die hele manier van praten van die jongen lijkt erop. Volgens Jeronimo is hij het.
gepost door Jero op

Who the fock is Jeronimo?
Nog maar net begonnen met deez' weblog en nu al the talk of the town. Dat gaat wel goed zo! Frank van Klaveren, ene Dave en Bjorn van Tiepvoud (die "dekselse vlegel!") winden zich behoorlijk op. Who the fock is Jeronimo?

1.07.2002

LB loves him
Peter van Doekels gaat toch nog in op de affaire met watnou. Peter neemt het woord verzoening wel erg letterlijk. De extra toevoeging bij de titel vindt Jeronimo erg grappig. Klasse!
Gotverdonica
Sorry, publishing is temporarily unavailable. Lekker bezig, Blogger!

Jeronimo moet streng zijn
Dit is een schoolvoorbeeld van hoe het niet moet:

Lens schrikken II Nadat ik mijn linkerlens al uit de zwanehals van de wasbak van mijn vriendin heb gehaald, ben ik me deze week opnieuw lens geschrokken. Deze keer heb ik een beetje te hardhandig het stukje plastig schoon zitten maken. Met als gevolg: een hap uit de lens. Gelukkig biedt mijn opticien een goede service en kijk ik inmiddels weer met beide ogen op volle sterkte.

Verder veel gezever over "een stelletje vlegels" dat een stukje karton van 's schrijvers Opel Corsa hebben gestolen ("potdikkie!") en vele "woordspelingen" van het niveau: "ik hou maar op met Mackeren", "Miss Handel" en "Miss Communicatie".

Jeronimo ook even a la Tiepvoud:
Potdikkie! Sta ik vanmorgen voor de spiegel, zit mijn haar weer niet goed. Toch maar die nieuwe gel kopen die ik gisteren zag bij drogist. Het spuitbusje zag er koel uit. Het is een spray. Zachtjes zing ik in mezelf: "he, er is geen bal op de tv, alleen een film met Doris Spray!" Ik ben ten slotte een geestige en getallenteerde jonge man en morgen heb ik een sollicitatiegesprek. Als je haar maar goed zit! Gelukkig ligt er geen sneeuw meer in de straat. Het smolt weg als poedersuiker op een heet gebakken oliebol. Maar beter ook. Kunnen er tenminste geen oude vrouwtjes uitglijden!
Sla je slaatje
Weer zo'n aanbevolen topsite!

Gauw ff een andere site zoeken om lekker af te katten, anders wordt het eentonig hier.

Bravo
Jeronimo beveelt aan: de uitstekende weblog Fonzie's Place. Vooral de links naar prachtige foto's van Supermotards maken deze site de moeite waard.

In 1991 heb ik, direct na mijn autorijbewijs, mijn motorrijbewijs gehaald.

Dat is natuurlijk de verkeerde volgorde. Jeronimo haalde direct op z'n achttiende zijn motorrijbewijs, en pas járen later het papiertje voor een koekblik. Maar Jeronimo zit dit minpuntje van de Fonzlog graag door de vingers, zeker gezien het nuttige scriptje (target="blank") wat ook nog eens op deze site te vinden is.
Meelopertjes
In de discussie op mijncomputerjewaarin Joost, LB en Reet de aanval openden op Doekels en Watnou mengen zich ook een paar meelopertjes. Deze bijdehante tiepetjes beginnen pas stoer mee te trappen met de grote jongens als de slachtoffers al op de grond liggen. Jeronimo vindt dat niet zo flink. De leden van het al eerder genoemde trio zijn uitstekend in staat zelf hun woordje te doen.

Eén van de meelopertjes, Frank van Klaveren, heeft een weblog over Big Brudder. Dát is pas diep triest! Een ander meelopertje is Gilles, die een site heeft met zielige ontboezemingen als Uit pure wanhoop voor nieuwe bezoekers was vandaag mijn piemel heel even op de webcam te zien. Zomaar... Gut, nu maar afwachten tot de fans hier binnenstromen... Moet wel, kan niet anders... Kom maar op met die porno-film aanbiedingen! . Wel een hele fraaie foto waarmee die weblog opent, die hakt erin, die foto, dat moeten we toegeven (ongetwijfeld).
Watnou.com is terug
In nieuw jasje gestoken. Smaken verschillen, maar het is in elk geval een stuk mooier dan de vorige versie. Jeronimo vindt het niet onaardig.
Doekels gehekt
Gehackt van gemaakt door Jan de Vries. Oprotten met die soft-logs!!!!
Storm & glas water
Het lijkt erop dat de rel op mijncomputerje al weer is doodgebloed. Zij die werden aangevallen sputteren wat in het reactieblokje van mijncomputertje, maar daar blijft het bij. Op hun eigen sites (respectievelijk doekels.com en watnou.com) geen woord, zelfs geen letter over deze affaire. En dat is natuurlijk een gemiste kans. Waar heb je anders een weblog voor? Dat is toch het perfecte podium om eens ff flink van je af te bijten?