7.26.2002

Si tu dios es judío, tu coche es japonés, tu pizza es italiana, tu gas es argelino, tu café es brasileño, tus vacaciones son marroquíes, tus cifras son árabes, tus letras son latinas...
¿ cómo te atreves a decir que tu vecino es extranjero ?
SKA-P

Altijd mooi weer
De warming-up moet ik laten schieten, maar morgen ben ik hiero. In december en januari ben ik trouwens in Latijns-Amerika. Daarover later meer.
Thirza (deel 7 al weer)
De lift was klein en hij zette zich langzaam in beweging. "Ik mag hopen dat die van jou straks wat sneller omhoog gaat, schat" zei Thirza gevat. Ze lachte en ik zag dat haar tanden een beetje bruin waren van het vele roken.

Op de foto's op haar site zie je haar zonder hoofd, en bij dat lichaam had ik me een soort Aliëtte voorgesteld. Maar daar leek Thirza niet op. De rouge op haar wangen moest een jeugdige blos suggereren; haar couperose had nét een andere tint rood en stak er daarom guitig bij af, dat wel. Ik probeerde de situatie van de zonnige kant te bekijken.

Bij de kamer aangekomen liet ik haar voorgaan - every inch a gentleman, zoals gewoonlijk. Ze deed of ze thuis was, gooide haar tasje op het bed en liep meteen naar het raam om even te zwaaien naar haar chauffeur (haar man?) die buiten in de auto zat te wachten. Met een routineus gebaar sloot ze de gordijnen. Nu zou het gaan gebeuren. Vluchten kon niet meer...'Wij vonden de site van heer Nimo via websitekeuring.nl. De kids zijn echte handenbindertjes, maar als ze achter de computer zitten heb je geen kind aan ze. "Nimo kijke! Nimo kijke!" roept de kleinste dan. Met al die rare sites die je tegenwoordig hebt, is het toch fijn om te weten dat ze veilig bij heer Nimo zijn, op die mooie goedgekeurde familiesite, boordevol handige weetjes en leuke nieuwtjes.Enne... dat verhaal over Thirza, daar steken we zelf ook nog wel wat van op! Hahaha!'

7.25.2002

De fine fleur van het internet
Net even wat goedgekeurde sites afgesurft, en daar werd ik dan toch een beetje stil van, dat ik daar zo maar tussen mag staan. Webloggers denken wel eens dat ze heel wat kunnen op het gebied van internet en zo, maar als je dan die topsites van de websitekeuring bekijkt dan wordt je weer eventjes met beide voetjes stevig op de grond gezet. Dan tikt de harde werkelijkheid toch weer even op je deurtje, van klopperdeklop. Daar kunnen we voorlopig niet aan tippen. Maar we kunnen het wel blijven proberen natuurlijk! :)

Wie de kunst wil afkijken, moet maar eens naar de volgende prachtpagina's:

Xsee Topmodellen (5 Sterne): 'heeft zich tot doel gesteld voor u een site maken, die voldoet aan hoge eisen. Een site waar u zich niet voor hoeft te schamen als u er naar kijkt. Wel iets pikant misschien, maar zeker niet genant.'

De meldpuntenpagina: Je komt tijd te kort om van alles en nog wat aan te geven bij de bevoegde instanties! Heerlijk.

Bert's Animatie Site: Allerlei informaties en een modern design. Ga ook eens naar zijn 'Kontjes Site'

Baas boven baas
De vorige goedgekeurde site gaat over spinnen. Moet je kijken hoeveel prijzen de maakster al heeft gewonnen. Daarmee vergeleken is zelfs heer Nimo nog maar een kleine jongen.

Die maakster is overigens de beroemde "jeugd-auteur" Tannia Sels. Het lijkt ongelofelijk, maar zelfs deze gevierde schrijfster is klein begonnen:

Natuurlijk gebruikte ik daarvoor een doodgewone schoolschrift en ik schreef met een goedkope balpen.

Later volgden er vele meesterwerken, zoals het bekende standaardwerk over aquaria:

Een aquarium is een tegemoetkoming aan een behoefte om een stukje natuur in huis te halen. Een zelf gemaakt stukje werkelijkheid, naar eigen inzicht en mogelijkheden, waarin je al je kennis en kunde aan spendeert.

Die Nobelprijs, die komt ook nog wel, wat ik je brom!

Brom brom!
De kroon op mijn werk
Makkelijk was het niet, hoon en spot waren soms mijn deel, maar dit is de beloning voor het vermijden van vieze woorden en schunnige teksten: Jeronimo.blogspot.com is goedgekeurd!

Voor alle leeftijden: Informatief interresant (sic). Alleen had ik een fijn, uitgebreid keuringsrapport verwacht. Hopelijk komt dat nog, want die lui, die hebben er kijk op. Met gepaste eerbied wacht ik af.

Welkom voor alle kindertjes die via de websitekeuring mijn site hebben gevonden. Jullie zijn net op tijd, want ik ben namelijk bezig aan een waargebeurd verhaal over een bezoek aan een dikke amateurhoer, en na een (saaie) inleiding vol filosofische bespiegelingen kom ik juist toe aan de ranzige passages vol seks, dikke klodders sperma, gelatine-achtige neukbillen, gekreun en gesteun, kortom allerlei dingen waar je nog eens wat van opsteekt.
Thirza (deel 6)
Godskolere! Dat was toch wel even schrikken. Nee, dat viel helemaal niet mee, hoe ze eruit zag. “Ben jij Nimo?” vroeg ze met doorrookte stem. De moed zonk me in de schoenen, maar een Nimo geeft nooit op. Ik had wel voor hetere vuren gestaan, zo maakte ik mezelf wijs. Met de nadruk op ‘heter’, want dit zag er nou niet direct uit alsof ze er echt zin in had. Thirza had haar kolossale lijf in een blouse en veel te strak rokje geperst. “Leuke laarzen” zei ik.

(Wordt beetje bij beetje vervolgd)

7.24.2002

Thirza (deel 5)
Het gaat er nu juist om eens betaalde liefde mee te maken.
Onderzoeksjournalistiek! Ik Ali! Dit was wel even wat anders dan vanachter een schermpje zogenaamd nieuws op een weblog zetten.

Vanavond zou het gebeuren! Gewoon vooraf betalen. Nu eens niet dat gezeur van voorspel, beffen en het orgasme uitstellen omdat "zij" ook aan haar trekken moet kunnen komen. Gotsamme! Ik werd er gewoon een beetje opgewonden van.

Op dat moment werd ik gestoord in mijn overpeinzingen door een vrouwspersoon die achter me op nadrukkelijke wijze haar keel stond te schrapen. Met kloppend hart draaide ik me om...

(Wordt vervolgd)
Thirza (deel 4)
Ik zag mezelf in een spiegelende pilaar. Zag er zoals altijd weer prima uit.

Eigenlijk niet goed, bedacht ik me. Het was de bedoeling van dit experiment om me eens in te leven in de gemiddelde - lelijke - man c.q. hoerenloper.Het zou beter zijn geweest als ik zelf een ringbaardje had laten staan, of een petje op had gezet, of met twee maanden heel vet eten een buikje en mannentieten had gekweekt. Maar daar was het nu te laat voor...

Ik keek om me heen en zag het meisje bij de receptie lonkend glimlachen. Niet op in gaan nu. Spontane seks met een mooie, jonge meid, dat kennen we nou onderhand wel. Dat kan altijd nog. Het gaat er nu juist om eens betaalde liefde mee te maken.

(Wordt vervolgd)
Van patatgeneratie naar zapcultuur
Dat het in de huidige zapcultuur steeds lastiger is om de aandacht vast te houden en dat de jeugd zich steeds slechter kan concentreren op tekst zonder plaatjes wist ik al, maar dat het zo erg was....

Via het 'interactieve aspect' worden we in niet mis te verstane bewoordingen aangespoord om eens 'op te schieten' met het boeiende familiefeuilleton Thirza.

Een beetje dankbaarheid, dat al dat moois zo maar gratis en voor niks op het web te lezen is, ho maar. Ik probeer het een beetje op te bouwen ja! In kleine, hapklare brokjes voer ik mijn lezertjes langzaam naar een literair hoogtepunt, althans dat was de bedoeling.

Dit is godverdomme geen linkdump!! Ik heet geen Gaby!! Een zinnetje van drie verkeerd gespelde woordjes, linkje, hup! volgende onderwerp.

Loggen à la Nimo is als het bedrijven van de Liefde. Langzaam de spanning opvoeren, even gas terug nemen, een beetje teasen, opbouwen naar een langdurend, ongeremd orgasme, la douce mort, met 'wederzijds respect' voor elkaars gevoelens. Het is een kunstvorm. Het vraagt geduld en talent, maar de beloning is groot. Zenmeditatie is daarbij vergeleken kinderspel.

Maar maak dat die hippe webloggertjes van vandaag aan de dag maar eens wijs! Die willen effe snel snel, hup erop, als een konijn tekeer gedaan en dan een sigaret!!! Volgende!!!!

Helaas, dan heb ik slecht nieuws stelletje modderfokkers! Heer Nimo gaat stug door, rustig en beheerst, zoals het een heer betaamt. Met een vleugje finesse en grandeur. Stijlvol, niks geen vieze woorden of onwelvoeglijk taalgebruik. En wie het niet bevalt die kan de kolere krijgen.


Thirza (deel 3)
Deze paniek aanval duurde niet lang. Gelukkig kwam ik tijdig bij zinnen. Niet paranoïde worden, Nimo! De meeste van die webloggers zijn met vakantie. En dan nog.. Kalm worden nu! Niks aan het handje.

Ik zag mezelf in een spiegelende pilaar. Zag er zoals altijd weer prima uit. Dat ging helemaal goed komen vanavond...

7.23.2002

Collega's, ex-vrienden en Het Interactieve Aspect
Even tussendoor: Ciekee wordt geciteerd in de Veronicagids:

Het grappige is ook dat als ik bijv. bij mijn moeder langs ga, ik niets meer hoef te vertellen van wat ik de afgelopen tijd heb beleefd.

Dat heb ik nou ook!! Net hing ze nog aan de lijn:

'En, jongen? Lekker geneukt bij die geile ranshoer, gisteren? Kom eens terzake, want je vader en ik branden van nieuwsgierigheid. Welke standjes?'
'Rustig afwachten, ma! Het komt allemaal op mijn weblog, dat weet je toch!'

Het stukje over Carla (die voor haar verjaardag van de familie een enorme blauwe dildo in rose cadeauverpakking kreeg) vond ik sowieso (en überhaupt) heel herkenbaar, want dat is precies wat ik ook wil bereiken: het interactieve aspect! En dat het technisch klopt!
Thirza (deel 2)
Argwanend keek ik om me heen. Verdomme, ik zou toch niet stiekem worden gefilmd? De gekste dingen schoten door m'n kop.

In een flits ging het door me heen: een complot van medewebloggers. Ik was in de val gelokt! Zaten vanachter een plantenbak digitale foto's te nemen!

Die plaatjes stonden vanavond op retecool! Nimo ontmaskerd! LB en Kutjubef zouden zich rotlachen in het commentaarblokje! Een link vanaf Gaby407, Joost zou zich ermee bemoeien, Sikkema zou er een puntige oneliner aan wijden en Tonie zou er zelfs een link naar Theo van Gogh voor laten schieten!

Het was gedaan met Nimo! Die gozer daar met dat ringbaardje en die piercing in z'n wenkbrauw, die zat vast in het complot! En kijk die oude vrouw daar eens raadselachtig lachen! Godver! IK WAS DE LUL!!

(Wordt vervolgd)
Thirza (deel 1)
Ik dus gisteren onderweg naar dat motel… Speciaal onder de douche gaan, geurtje op, helemaal het heertje. Om half negen zouden we elkaar treffen in “de lounge”. Duur woord voor die goedkope zooi die ik daar aantrof. Op de een of andere manier kreeg ik een soort déjà vu, maar ik kon het beeld niet helemaal thuisbrengen…

Opeens wist ik het: … Peter R. de Vries! In zo’n soort ruimte spelen zich altijd die geheime transacties af! Je kent dat wel, man verkoopt partij mobiele telefoons en thuis blijkt dat er in de verpakking alleen maar bakstenen zitten. Peter R. als onverschrokken held in een geblindeerd busje, met een koptelefoon op, terwijl hij kijkt naar de monitor met beelden die door een medewerker met de onzichtbare camera worden geschoten.

Met die neuzelige zeurstem: “Vraag eens of ze een telefoon kunnen laten zien?”
Vage beelden van voeten vanaf het camera’tje dat in de koffer zit ingebouwd. Die crimineel die opeens vraagt: “Zeg je ben toch niet wired? Als dat zo is, maak ik je hartstikke koud.” Onheilspellend muziekje, en dan naar de reclame.

Het zweet brak me uit…
(Wordt vervolgd)
Spierpijn
Alles doet zeer. Ik zal later proberen mijn belevenissen van gisteravond op te schrijven. Eerst een beetje bijkomen. Die Thirza is een beest

7.22.2002

Onderweg...
Naar mijn date. Spannend!
Kiekkast van de duivel
Op die prachtsite van de vorige post staan nog veel meer belangwekkende profetieën.

Zo blijkt dat de AARDBEVING van vanochtend past in een serie steeds sterker wordende waarschuwingen van de Heer zelf!

Voorts wordt mijn vermoeden bevestigd dat computers en televisietoestellen van de duivel zijn. O.L. Maria zei het tegen James McNichol (met zijn grote sn…..) op 12 maart 2001:

“Ik heb al eerder gesproken over die duivelse kiekkast in uw woningen. En Ik heb tot u gesproken over wat er allemaal uw wonigen binnenkomt door deze duivelse machine. Gij zoudt heel wat beter af zijn, als gij het ding aan de kant van de straat zette. Jammer genoeg is er heden nog meer dan die ene duivelse kast in uw huizen te vinden. Want, er zijn de apparaten, die door een draad met elkaar worden verbonden. Deze geven u niet alleen toegang tot goede en mooie zaken, maar ook tot onfatsoenlijke zaken en smerigheden. O, wat zijn er toch veel van die laatste soort aanwezig (op het internet), die allemaal gemakkelijk door kinderen kunnen worden benaderd.”

Goed nieuws voor onze Belgische vrinden! Belgenland zal worden beschermd. Inwoners van andere landen wordt aangeraden warme wollen kleding te breien en kaarsen in te slaan in verband met de naderende Grote Koude.

Tot slot zou ik nog de aandacht willen vestigen op een belangrijk artikel over de SNODE PLANNEN van de Vrijmetselaars. Behoort Mat Herben niet tot die GEHEIME ORDE? Wee het vaderland!

Medewerkers van de Verenigde Naties zijn namelijk ook allen Vrijmetselaars, en dat zijn mensen die volgens Jezus:

- tegen Mij, uw God en uw Redder/Verlosser zijn,
- die streven naar de ene wereldregering,
- die manieren zoeken, waarmede de positie van elke persoon op aarde kan worden bepaald en gevolgd door het gebruik van een chip in de hand of in het voorhoofd (666),
- die de Antichrist en de valse Paus (de Antipaus) zullen verwelkomen,
- die het Beest willen invoeren, waarvoor allen zullen moeten buigen om het eer te bewijzen,
- die één wereldwijd gezondheidssysteem voor medische hulp, medicijnen en ziekenhuisopname willen invoeren,
- die de terminaal zieke patiënten willen verwaarlozen en willen laten sterven,
- die de armen en de bejaarden aan hun lot willen overlaten,
- die misdadigers - hun eigen soort nota bene - buiten de gevangenis weet te houden om nog meer misdaden te begaan,
- die het internet gebruiken om allerlei soorten kwaad en zonde te tonen aan mensen en kinderen van alle leeftijden,
- die hooggeplaatste vrijmetselaars weten te benoemen in hoge posities bij de regeringen van de staten, en ook in Mijn Kerk, van priester tot aartsbisschop,
- terwijl deze zogenaamde godsdienstige personen ageren en werken tegen Mijn zoon, Paus Johannes-Paulus II, die Mijn Paus is,
- het nieuws wordt zwaar vertekend, zodat gij de waarheid niet verneemt, en heel vaak hoort gij helemaal niets over zekere zaken!


Sommige naievelingen zullen nu roepen: “Allemaal leuk en aardig, maar het zijn alleen mannen die via de vrijmetselarij het kwaad verspreiden. Gelukkig is de helft van de bevolking vrouw! Van hen hebben wij niets te vrezen!”

Ha! Niets is minder waar, ongelukkigen!!

Kijk maar wat Jezus nog maar vertelde:

ook vrouwelijke sterren en vrouwelijke vrijmetselaars infiltreren overal waar het leven van vrouwen, meisjes en moeders in het geding is

"De vrijmetselaars willen de absolute macht verwerven, en dag na dag slagen zij daar meer in op subtiele (listige), niet-scrupuleuze (gewetenloze) wijze. Als zij bijeenkomen, wordt er niemand toegelaten in de vergaderzaal, en allen worden tot geheimhouding verplicht. Zij werken samen, in groepen, om te vernietigen. Zij hebben aanzienlijke verwoestingen van elk land op aarde gepland door acties uit de lucht, te land, en vanuit zee (Pas op voor Jack van Gelder! - J.N.). Niemand is veilig voor deze boze leiders, waarvan de zielen aan de duivel toebehoren.

Past heel goed op ! Kijkt nimmer in de ogen van deze satanische mensen, want hun boosheid kan uw blik vasthouden, waarna in een oogwenk het kwaad in u wordt overgebracht. Het is een magnetische kracht van Satan, die hij veel gebruikt."
Het correcte antwoord:
Laat ik eerst zeggen dat die vieze praatjes me tegenvallen. Een kwakje? Hoe komt iemand erop?! Daar moet je wel een zieke geest voor hebben. Bah! Daar ben ik helemaal niet van gediend, vergeet niet dat dit een familiesite is! Normen en waarden staan hier hoog in het vaandel!

Maar goed. Het correcte antwoord is: ….. de hostie!

Zo sprak Jezus de Heer op 1 juli 2001 tot Mary Jane Even uit de V.S.:

... Als gij op reis gaat ... blijft dan waakzaam in het gebed. Probeer het zo te regelen, dat gij er zeker van kunt zijn ergens een Heilige Mis bij te wonen. Gij zult ontdekken, dat er in de katholieke kerken heel wat werd veranderd, vooral tijdens de Heilige Mis. Denkt er om, dat gij de Heilige Communie slechts moogt ontvangen van een priester, en wel uitsluitend op de tong, en knielend, als u dat mogelijk is. Doet niet mee met de plaatselijke gewoonte om de Hostie zelf te nemen uit de beker. (Doet men dat), blijft dan (knielen of zitten) in uw bank (of op uw stoel), en vraagt om een geestelijke Communie. Gij zult dit nieuwe bedenksel in vele kerken aantreffen. Het is fout ! Het is verkeerd ! Het is niets voor u, lieve vrienden.

Er waren geen correcte inzendingen, dus die prachtige prijs hou ik lekker zelf.


Maker graancirkels geeft zichzelf aan
Nu had ik er graag een site bij gevonden waarop gelovigen al hadden geschreven dat die cirkels bij Heinenoord echt een bewijs waren van buitenaardse bezoekers, maar helaas, ik kan ze niet vinden. Misschien iemand anders wel?
Drie keer raden…
Wat mag je alleen knielend op je tong ontvangen?

Het antwoord volgt hedenmiddag omstreeks vijf uur. Onder de juiste inzenders wordt een prijs verloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Heer Nimo feliciteert…
… alle vrouwen, boetelingen, scholieren, studenten, gevangenen, kappers, tuinders, wijnboeren, wijnhandelaren, loodgieters, wolwevers, handschoenmakers, cosmeticabereiders en kinderen!

Vandaag is het immers de dag van Maria Magdalena, patrones van de bovengenoemde doelgroepen!

Nadat Hij in de vroege morgen van de eerste dag van de week verrezen was, verscheen Hij het eerst aan Maria Magdalena, uit wie Hij zeven duivels had uitgedreven. Deze ging het vertellen aan hen die zijn metgezellen waren geweest en nu rouwden en weenden.

Hier nog meer gezellige Roomse gebruiken.

“Voor de zielen van de overleden gelovigen kon men op deze dag bijzondere aflaten verdienen. Deze aflaat, de zogenaamde toties-quoties-aflaat, behelsde dat je in het kerkgebouw vijf Onze Vaders, vijf Weesgroeten en vijf Eer-aan-de-Vaders bad tot intentie van zijne heiligheid de paus. Dan ging je de kerk uit, en keerde terug om de volgende aflaat te verdienen. Per aflaat redde je, zo leerde de kerk, telkens een ziel uit het vagevuur. In de volksmond heette dit de kerk-in-en-uitgaan ook 'pesjoenkelen'. Dit woord is ontleend aan het Latijnse portiuncula wat 'deurtje' betekent; het deurtje in en uit, of, door het deurtje het vagevuur uit en de hemel in.”
Plaatjes kijken
Klikken mag niet.Wie zegt dat?
Ranzigheid kent geen tijd
Al weer een tijdje niet gelinkt naar Sla je Slaatje. Vuile slet! Haha!
Spannend
Ik ben al helemaal zenuwachtig voor die afspraak van vanavond! Net een kamer geregeld in een motel nabij Breda. Wordt vervolgd!

7.21.2002

Thirza uit Breda
Het is schuimpipo die me op het idee heeft gebracht. Ik dacht: waarom ook niet. Je moet alles een keer hebben meegemaakt.

Inmiddels heb ik dus via ICQ contact gezocht met die strakke amateurhoer en ik heb voor morgenavond een afspraak weten te regelen. Wat een lijf heeft ze! Uiteraard volgt er een uitgebreid verslag. Wordt vervolgd!
Eindtijd
Wordt aan gewerkt